Op zoek naar een gezellige locatie voor het vieren van uw verjaardag? Wilt u een personeelsfeest organiseren? Of stapt u in het huwelijksbootje?

De Rand Van Havelte biedt een mooie ambiance voor elke feestelijke gelegenheid. In ons sfeervolle restaurant is ruimte voor zeker 120 personen. De achterwand heeft een zes meter lange glazen pui die volledig open kan zodat de aansluitende serre er bij getrokken kan worden.
Het is ook mogelijk om voor u feest alleen de serre te gebruiken. Deze prachtige lichte serre kan volledig open waardoor u het gevoel heeft dat u heerlijk buiten zit. Aan de serre grenst een groot terras die wij er ook kunnen bij reserveren voor u.

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunnen wij diverse koude en warme buffetten samenstellen met vlees, vis en/of vegetarische gerechten. Ook is het mogelijk om bij mooi weer lekker te komen barbecueën.

Wij kunnen uw buffet of barbecue aanvullen met vers stokbrood, huisgemaakte salades of huisgemaakte soepen. Wilt u afsluiten met een heerlijke dessert? Dan kunnen wij ook een dessert buffet voor u samenstellen. Het is ook mogelijk om het buffet bij u thuis te laten bezorgen.

Een buffet is mogelijk vanaf 20 volwassenen, een barbecue is al mogelijk vanaf 8 volwassenen.
kijk voor meer buffet info op de pagina “buffetten”.

Het is ook mogelijk om een volledig verzorgde feestavond te organiseren bij De Rand Van Havelte. Of het nu gaat om een personeelsfeest of een huwelijk, alles is mogelijk.

Wij kunnen feesten en partijen tot ongeveer 120 personen geven.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u gerust mailen naar info@derandvanhavelte.nl of bellen naar 0521-344027.