Waarschijnlijk hebben jullie al een beeld in jullie hoofd van hoe jullie perfecte dag er uit moet komen te zien. Wij helpen jullie graag bij het zetten van de puntjes van de i, zodat jullie dag ook echt de mooiste dag van jullie leven wordt.

In de ochtend mooie foto’s maken bij de prachtige hunebedden en de schaapskooi op slechts steenworp afstand. Daarna heerlijk lunchen om elkaar vervolgens voor altijd het JA-woord te geven. Proosten op jullie geluk en heerlijke genieten van jullie lievelingsgerecht. Even opfrissen en daarna uit jullie dak gaan op de dansvloer met ons vinyl-DJ.

Als wij zeggen “alles is bespreekbaar bij De Rand Van Havelte” dan bedoelen wij ook echt ALLES! Foto’s maken bij de schaapskooi, lekker barbecue├źn, een speciaal menu, een photobooth ect. ect. U vraagt, wij regelen het graag voor u.

Onze nieuwe serre met aansluitend terras leent zich perfect voor een gezelschap vanaf 20 personen. u kunt de gehele dag bij ons terecht maar ook voor bijvoorbeeld alleen een avondfeest.
Met onze vinyl-DJ weet u zeker dat u een gezellige (dans) avond tegemoet gaat. Op jullie verzoek worden er vinyl-plaatjes naar jullie smaak gedraaid.

Kortom, wij garanderen u een geweldige intieme dag die jullie en al jullie gasten nooit meer zullen vergeten.
Onze prijzen lopen net zo ver uiteen als onze arrangementen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor jullie bruiloft zo dat u het beste een idee krijgt van al onze mogelijkheden.

Klik hier om de trouw brochure in PDF te openen.